Kjøpsvilkår

Priser og porto:

Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift.

Vi forsøker å holde prisene så lave som mulig, og tilbyr varene så langt det lar seg gjøre til veiledende utsalgspris.

Fast porto innenlands er kr. 99,- Ved endringer av porto, vil det bli opplyst om nye satser og virkningsdato i god tid på nettbutikken. Kjøper du varer for mer enn kr 1000,- i månedene oktober, november og desember, sender vi deg varene gratis ( porto kr 0) Dette gjelder for varer som sendes innenlands i Norge. 

Vi tar forbehold om utsolgte varer og eventuelle tastefeil. 

 

Levering:

Pakkene blir sendt så fort som mulig etter bestilling og innen 3 dager, dersom ikke annet er avtalt mellom selger og kjøper. Vi tar forbehold om forsinkelser ved for eksempel avvikling av ferie. Vi vil ta kontakt om det av en eller annen grunn ser ut til at varen kan bli forsinket, utover de tre dagene vi bestreber oss for utsending fra vårt lager.

Skulle en vare være utsolgt eller forsinket av en eller annen grunn, tar vi kontakt med kjøper.

 

Pakkes som gave eller kjøp av gavekort 

Varer som kjøpes som gave, kan pakkes inn av Englefjes og alver, og sendes direkte til mottakeren. Englefjes og alver trenger da mottakerens adresse og eventuelt ønske om tekst på kort/ merkelapp. Det er eget tekstfelt knyttet til denne tjenesten ved kjøp av produkt.

 

Betaling:

Betaling skjer ved bruk av Visa eller MasterCard bankkort. Vi benytter betalingssystemet PayPal.
Dersom du ønsker det, kan du også sende bestillingen din på e-post til englefjesogalver@hotmail.no . Du vil da iløpet av kort tid motta en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon. Når beløpet er registrert overført til Englefjes og alver sin konto, blir varene pakket og sendt avgårde til kjøper. Porto er den samme som ved betaling med bankkort i nettbutikken.

Kjøper kan også be om postoppkrav. Kjøper betaler varene når de hentes på postkontoret.

 

Når det gjelder PayPal, kan kjøper velge "gjest" i link nederst på Pay Pal ved betaling og utsjekking. Kjøper behøver ikke opprette PayPal-konto hvis det ikke er ønskelig.
 

Angrerett:

Du har alltid 14 dager returrett når du handler hos Englefjes og alver.
Angrefristen løper fra dagen du mottar varen, og kan kun benyttes dersom varen blir levert tilbake i samme stand som den ble mottatt.
Når angreretten blir benyttet, må kjøper selv betale returporto. Ta alltid vare på original emballasje inntil du har bestemt deg for om du skal beholde varen eller ikke. I enkelte tilfeller kan fjerning av emballasje føre til at varen sin salgsverdi blir forringet, og dermed kan ikke angreretten benyttes.

 

Reklamasjonsrett:

Du har selvsagt alltid reklamasjonsrett når du handler hos Englefjes og alver.
Dette betyr at du enten kan få skadde varer reparert eller byttet, avslag i pris eller refusjon av hele beløpet. Dette forutsetter selvsagt at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet. Ta alltid kontakt med oss om du er misfornøyd eller har mottatt en vare som er skadet.
Det skal reklameres innen rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen ved varen. Ta gjerne et bilde av produktet for å vise oss skaden før du eventuelt returnerer.
Når du ønsker å reklamere på et produkt, vennligst å ta kontakt på epost eller telefon før du sender oss varen i retur.
Dersom det gjelder en transportskade, skal dette rapporteres til utleveringssted med det samme skaden oppdages.

 

Personlige opplysninger:

Englefjes og alver tar ansvar for alle personopplysninger som gis i forbindelse med registrering som kunde hos oss. Opplysningene blir brukt i administrering av kundeforholdet, og i forbindelse med direkte markedsføring og informasjon til aktuell kunde. Ingen utenforstående har tilgang til Englefjes og alver sitt kunderegister, og opplysningene vil ikke bli gitt videre til tredje part.

 

Kontaktopplysninger:

Englefjes Aktiv - Rolid og Tekrø ANS

Kiellandsgate 10

2819 GJØVIK

Tlf 92418865

Org.nr: 990 390 002