Velkommen

Englefjes og alver selger stimulerende og motiverende kvalitetsleker for barn. Lekene og materiellet støtter en positiv utvikling, på veien mot et kompetent ”jeg”. Alle produkter i denne butikken er valgt ut i fra et utviklingsfremmende perspektiv. I vår nettbutikk vil dere finne pedagogiske leker og utstyr av høy kvalitet som er med på å bygge opp barnets grunnleggende ferdigheter på et tidlig tidspunkt. Produktene i butikken vil alle understøtte én eller flere grunnleggende ferdigheter innenfor logikk, matematikk, språk og lesing, motorikk og bevegelse, musikk og kreativitet og sosial utvikling. Vi kommer fra 2017 til å ha et større fokus på å ta inn varer med "grønn" profil. Det vil si at vi vil unngå produkter som inneholder plast. Våre varer skal kunen resirkuleres eller være nedbrytbare når den ikke har sin funksjon lenger. Vi vil i en overgang fortsatt ha noe med plast i seg, men dette vil bli salgsvarer til lageret er tømt for dette.

 

Vi selger også produkter tilpasset barn med spesielle behov, og læringsmateriell tilpasset skole og barnehage. Her kan vi på forespørsel være "mellomledd" om det er aktuelle produkter som er ønsket. Ta gjerne kontakt med oss angående dette.

 

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve å få økt kunnskap om produktet de kjøper, og ikke minst økt bevissthet omkring egne barns utvikling og behov. Vår intensjon er at produktene vi tilbyr skal fremme positiv utvikling hos barnet! Vår filosofi er at foreldre og andre betydningsfulle voksne skal oppleve å gi barn produkter som de kan være trygge på har pedagogiske ideer som bakteppe. 

 

Vi fører produkter for barn i alderen 0-12 år, med en hovedvekt på aldersgruppen 2-8 år.

 

Velkommen til Englefjes og alver!