Mighty Mind
Mighty Mind

Mighty Mind

Varenummer: Mighty Mind

Nummer

ting
0 Pris: 299.00kr

Tilgjenglige valg


Kort:


Pakke som gave:


Gave type:Gave beskjed:


Share on Facebook

MightyMind® er en kreativ egenaktivitet for barn mellom 3 og 8 år. MightyMind er den orginale vinner av "Årets leketøy" pris av Parent's Choice. Den har tre ganger vært nominert av det internasjonalt anerkjente foreldre magasinet Parenting Magazine til "Toy Hall of Fame".

Med MightyMind kan barn kombinere former og brikker for å skape figurer, dyr, mennesker, bygninger og fantasifulle bilder.

MightyMind forbereder barn for å takle noen av de utfordringer som ligger foran dem. Den utvikler barnas ferdigheter innen problemløsning, kreativ tenkning og logikk samt lærer de å matche farger, former og størrelser. Den utvikler også den viktige øye-til-hånd koordinering og annen finmotorikk.

Inneholder 32 slitesterke spillbrikker i seks basis geometriske former og 30 ulike mønster brett med stigende vanskelighetsgrad fra 1 til 30. Man starter med nr 1 og jobber seg opp mot nr 30 med en naturlig progresjon. De tidlige brettene er lette nok til at alle barn gleder seg over det, og over tid lærer de av seg selv å bygge, og finne løsninger på de mest komplekse mønstre.

Instruksjoner på norsk, svensk og engelsk.

Passer for barn i alderen 3- 8 år.

Størrelse: 26 x 21 x 3 cm