Kurs og hjemmesalg

Englefjes og alver ønsker å tilby mulighet for hjemmesalg eller ”homeparty”. Vi kommer hjem til deg eller en gruppe/ forening du er medlem i,  og presenterer utvalgte varer fra butikken. Vårt mål ved slike kvelder er å gi kundene våre en mulighet til å bli bedre kjent med varene våre, og samtidig som vi håper å spre litt inspirasjon knyttet til barns læring gjennom lek.

 

Vi tar imot bestillinger på hjemmesalgsmøter. I oppstarten tilbyr vi hjemmesalg i Gjøvik og Toten distriktet. Vi kommer gjerne til foreldregrupper, mødregrupper, besteforeldresamlinger og liknende. Vi setter minimum 8 deltakere på slike arrangement. Ta kontakt med oss på telefon 92418865 eller på mail englefjesogalver@hotmail.no eller på vårt kontaktskjema under "Kontakt oss"

 

Vi har på sikt mål om å arrangere kurs knyttet til lek og læringsperspektivet. Dette vil vi informere nærmere om når planene er mer konkretisert. Ta gjerne kontakt med oss om det er spesiell interesse for enkelte tema eller ønske om spesifikke kurs, relatert til lek og læring.